بررسیهای جدید در دانشگاه گلاسگو اسکاتلند نشان داده است آب انگور به خصوص از نوع قرمز آن مقدار بسیار زیادتری از یک آنتی اکسیدان موسوم به پلی فنول را به نسبت میوههای دیگر داراست.
آنتی اکسیدانها ترکیباتی هستند که در میوهها و سبزیها یافت میشوند و نقش محافظتی را از بدن انسان در برابر آسیبهای رادیکالهای آزاد بازی میکنند.
رادیکالهای آزاد ترکیبات سمی در بدن انسان هستند که با بعضی از بیماریها مانند سرطان و دیابت مرتبط هستند.
آب انگور قرمز شامل بیشترین پلی فنول است و به دنبال آن آب سیب و آب قره قاط ( نوعی میوه از خانوادهی توت) قرار دارند. این در حالی است که آب پرتقال در انتهای این لیست قرار میگیرد.